Just do it!

salo1

Suomen Nuorkauppakamareiden (SNKK) kansallinen vuosikokous järjestettiin Salossa 21.-24.4.2016. Viikonloppuna pääsimme toteamaan, että Salo on paljon muutakin kuin Nokian alamäen ankeuttama pikkukaupunki – sieltä löytyy sisuuntuneiden ihmisten tekemisen meininkiä.

Kokous toteutettiin edustajakokouksena ja samana viikonloppuna toteutettiin myös puheejohtajille ja valmistautuville puheenjohtajille suunnattu koulutus, PRES-akatemia. Kokousviikonloppuna miteltiin myös kansallisen puhekilpailun voitosta. Voittajalle oli luvassa edustuspaikka kansaivälisessä puhekilpailussa, joka järjestetään Tampereella Eurooppa-kokouksessa kesäkuussa.

Viikonloppuun mahtui paljon painavaa asiaa – mm. koulutusta kokoustekniikasta ja yhdistysten sännöistä, sekä SNKK:n strategian suuntaviivojen hahmottelua. Pääsimme myös raapaisemaan pintaa valmentavasta johtajuudesta Bomentiksen key note -luennolla. Kansainvälistä sävyä viikonloppuun toi Suomen maakummi, belgialainen Peter Ankaert, joka kertoi omasta kamaritoiminnan siivittämästä työurastaan ja kansainvälisen kamaritoiminnan mahdollisuuksista.

Asiasisällön vastapainona tutustuttiin ihmisiin rennomman ohjelman merkeissä sekä juhlistettiin palkintojen voittajia lauantain palkintogaalassa Astrum-areenalla.

salo3

Kuvat (c) JCI Salo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s