EC Tampere

ec nettiinTampereella järjestetyn EC:n keynote-puhujat olivat huippuluokkaa, varmasti osittain joutuen EC:n puitteissa järjestetystä European Economic Expert’s Forum -tapahtumasta. Kiitos tämän, saimme kuunnella mm. Rovion Peter Vesterbackan, Marimekon Tiina Alahuhta-Kaskon, entisen Yhdysvaltojen Suomen suurlähettilään Bruce J. Oreckin ja monen muun huippupuhujan inspiroivia esityksiä. Varsinaisen seminaariohjelman puitteissa järjestettiin myös iso liuta koulutuksia ja workshopeja, debatti- ja puhekilpailut sekä viralliset kokoukset. Kokkolan kamari tuotti virallisen ohjelman ohella järjesstettyyn oheisohjelmaan Improvisaatio- sekä tanssi-workshopit.

Asiaohjelman vastapainona vietettiin Kanada-Latvia sekä Sveitsi-iltoja. Ja koko nelipäiväinen konferenssi huipentui lauantaina Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksella järjestetyssä palkintogaalassa, jossa pääsimme nauttimaan upeissa puitteissa niin palkintojen jaosta kuin illallisesta ja esiintyjistä. Suomeen saatiin neljä palkintoa, kaksi niistä hienolle Pop-up Turku projektille. Suomen Nuorkauppakamarit palkittiin lauantaina parhaasta kasvu- ja kehitysohjelmasta ja Salon Nuorkauppakamari parhaasta toiminnasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s