Move it! -messut

move it kollaasi3

Move it! -harrastemessut järjestettiin lauantaina 13.8. Kokkolan Kampushallissa. Messujen kohderyhmäksi valikoituivat pääasiassa lapset ja nuoret, mutta messuilta löytyi harrastusmahdollisuuksia myös aikuisille. Messuilla vieraili päivän aikana noin 1100 kävijää ja näytteilleasettajia oli paikalla reilut 30. Messut saivat myös hyvin näkyvyyttä paikallisissa medioissa niin verkossa kuin lehdissäkin. Tapahtuman kautta syntyi myös useita avauksia mahdolliselle yhteistyölle.

Päivän aikana eri näytteilleasettajat esittivät pienimuotoisia lavaohjelmia, joihin myös yleisö sai osallistua. Lavalla nähtiin mm. zumbaa, jumppaa lapsille, sambaa sekä CrossFit-kisat. Monilla näytteilleasettajilla oli myös toiminnallista ohjelmaa omalla messupisteellään.

Pienenä 15 hengen yhdistyksenä projektin toteuttaminen vaati paljon resursseja jokaiselta projektitiimiläiseltä, kuten myös koko kamarilta. Yhteistyökumppaneiden avulla messuista saatiin onnistunut tapahtuma. Messuilla keräämämme palaute oli positiivista ja kuuluipa kävijöiltä toiveita myös koskien ensi vuotta. Toivottavasti saamme tästä jokavuotisen tapahtuman Kokkolaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s