Tunnelmia C-alueen vaalikokouksesta

Vuosittainen alueellinen vaalikokous pidettiin 2.–4.9.2016 Muuramen Riihivuori-hiihtokeskuksen kauniissa maisemissa. Vaalikokous järjestettiin Muuramen Nuorkauppakamarin toimesta ja kokouksen teemana oli ”Amazing Case” – eli ihmisten uskomattoman hienot menestystarinat.

riihivuori

Kokkolan Nuorkauppakamarin edustus lähti matkaan edustamaan kamariaan hieman runsaslukuisempana kuin useimmiten. Tällä kertaa vaalikokoukseen osallistui seitsemän jäsentä ja heistä kaksi osallistuivat kokoukseen ensimmäistä kertaa. Kimppakyydeillä kamarilaiset saapuivat kohteeseen hieman ennen puheenjohtajien kokouksen alkua, ja siitä starttasi viikonlopun tiukka, mutta mielenkiintoinen ohjelma.

matkallaJo kokousviikonlopun alusta asti oli selvää, mihin ohjelmaan osallistutaan, esimerkiksi ensikertalaisille oli järjestetty ”First Timers Coctails” – tilaisuus, jossa kerrottiin Suomen Nuorkauppakamarien toiminnasta ja tutustuttiin muista kamareista ensimmäistä kertaa osallistuviin jäseniin. Perjantai-illan ohjelma huipentui yhteiseen tulojuhlaan, jonka teemana oli ”Löydä oma metsuriseksuaalisuutesi”. Tulojuhlan tunnelma oli katossa ja oli mukavaa huomata, että C-alueen nuorkauppakamarilaiset olivat tosissaan panostaneet teeman mukaiseen pukeutumiseen ja illan aikana palkittiin parhaimmat pukeutujat asiaankuuluvin palkinnoin.

Lauantaipäivän ohjelmaan sisältyi mm. ”Amazing Case” –puhujien esitykset. Noora Västinen ja Valtteri Lindholm kertoivat oman elämänsä menestystarinat. Ja tietenkin viikonlopun päätavoitteena oli päättää tulevan vuoden alueelliset johtohenkilöt. Ehdokkaista valittiin seuraavat henkilöt vuoden 2017 alueellisiksi tekijöiksi.

• Aluejohtaja (VP, alue C) Sina Rosengren
• Aluekoordinaattori (RC) Marika Peltoniemi
• Aluekoulutuspäällikkö (R-IND) Lari Löflund
• Aluemyyntipäällikkö (R-BUS) Jouni Parikka
• Aluekansainvälisyyspäällikkö (R-INT) Emilia Koikkalainen
• Aluepalkintopäällikkö (R-AWARDS) Ville Korpiluoto

Lauantai-ilta päättyi C-alueen yhteiseen iltagaalaan, jossa palkittiin aikaisemmin päivällä pidetyn debatti-kisan voittajat eli Porin Nuorkauppakamarilaiset. Lisäksi onniteltiin uusia aluepäälliköitä, kiitettiin hyvästä vuodesta puheenjohtajia, sekä valittiin kolme uutta senaattoria.

gaalaan

Kuvat © JCI Kokkola

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s