Valintoja vuodelle 2017

Kokkolan Nuorkauppakamari ry (Gamlakarleby Juniorhandelskammare rf) valitsi vaalikokouksessaan perjantaina vuoden 2017 hallituksen. Uudeksi puheenjohtajaksi nousi Bolidenilla käyttöinsinöörinä toimiva Miia Pesonen.

Valmistautuvaksi puheenjohtajaksi valittiin Nina Vakkuri, sihteeriksi Roosa Risikko, rahastonhoitajaksi Alexandra Haapala, tiedottajaksi Eeva Välikangas-Yli-Koski, kansainvälisyysvastaavaksi Tanja Kupiainen, koulutusvastaavaksi Tuuli Luhta ja tapahtumavastaavaksi Eija Kärkinen. Edellisen vuoden puheenjohtajaksi siirtyy tämän vuoden puheenjohtaja Sari Pekkarinen.

Kokkolassa Nuorkauppakamarin näkyvimpiä hankkeita ovat olleet tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyt Move it! –harrastemessut sekä jokavuotinen Joulupuu-keräys. Paikallisen ja kansallisen toiminnan lisäksi kansainvälinen kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö tarjoaa mahdollisuuksia verkostoitumiseen ja oppimiskokemuksiin maailmanlaajuisesti. Projektien ja yhteisten tapahtuminen kautta jäsenet pääsevät kokemaan ja kokeilemaan, upeiden ystävyys- ja yhteistyöverkostojen rakentumista unohtamatta.

nkkhallitus2017

Suomen Nuorkauppakamarit ry valitsi Hämeenlinnassa pidetyssä kansallisessa vaalikokouksessaan Anu Haapasalon Kokkolan Nuorkauppakamarista kansalliseksi palkintopäälliköksi vuodelle 2017. Anu Haapasalo asuu Kokkolassa ja työskentelee oppisopimuspäällikkönä Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymässä.

Kansallinen palkintopäällikkö vastaa Suomen Nuorkauppakamareiden palkitsemisjärjestelmästä ja johtaa alueellisista palkintopäälliköistä koostuvaa tiimiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s