Vanhankaupungin Joulumarkkinat

Kokkolan Nuorkauppakamari on ollut tänä vuonna uudistamassa ja toteuttamassa Kokkolan Joulumarkkinoita. Tapahtuma laajeni uudistuksen myötä Mannerheimin aukiolta Vanhankaupungin Joulumarkkinoiksi, kun mukaan saatiin useita lähikorttelien yrityksiä.

Muun muassa Joulupuu-keräys toteutetaan tänä vuonna markkinoiden yhteydessä  Mannerheiminaukiolla 10.-11. joulukuuta.

Osana tapahtuman uudistusta Nuorkauppakamari toteuttaa tapahtumassa myös Tonttupolun. Tänä jouluna Kokkolan Vanhastakaupungista löytyy kymmenkunta tonttupolkurastia, Joulupukin Posti ja kaikenlaista jouluista tehtävää ja nähtävää koko perheelle. Tonttupolkurasteilta löytyy pieniä arvoituksia, jotka sopivat koko perheelle ja ilahduttavat niin lapsia kuin aikuisiakin. Tonttupolun voi kiertää Vanhankaupungin Joulumarkkinoiden aikaan itsenäisesti tai opastetusti.

tonttupolku-kartta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s