Kunniamaininta aluepalkintogaalassa

Kuva: Satu Kajosmäki

Kokkolan Nuorkauppakamarille on myönnettiin Suomen Nuorkauppakamareiden läntisen Suomen eli C-alueen kunniamaininta viime vuoden toiminnasta kategoriassa Vuoden Ceemäisin Kamari. Palkinnot jaettiin 18.3.2017 Keuruulla Nuorkauppakamarin aluevuosikokouksen gaalassa.

Kategoriassa nostetaan esille alueellisia kamareita, jotka ovat vuoden aikana toteuttaneet hyvää ja menestyksekästä, jäsentensä kehitystä tukevaa ja yhteisöllistä nuorkauppakamaritoimintaa.

 Kokkolan Nuorkauppakamarin viime vuoden puheenjohtaja on tyytyväinen kunniamaininnasta.

– On hienoa, että Kokkola sai vuosien tauon jälkeen osakseen menestystä palkintogaalassa, Sari Pekkarinen iloitsee ja kiittää menestyksekkään vuoden yhteistyökumppaneita ja jäsenistöä.

Kokkolan Nuorkauppakamari toteutti viime vuonna useita projekteja, joista näkyvimpiä olivat Move it!–harrastemessut ja perinteinen Joulupuu-keräys.

Kokkolan Nuorkauppakamari toimi myös yhteistyökumppanina Vanhankaupungin Joulumarkkinoiden järjestämisessä ja toteutti Tonttupolun Kokkolan Vanhaankaupunkiin.

Palkinnon vastaanottivat Nuorkauppakamarin tämän vuoden puheenjohtaja Miia Pesonen ja muut paikalla olleet Kokkolan Nuorkauppakamarin jäsenet.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s