Tuottava Idea -kilpailu

 

Onko yritykselläsi tai yhteisölläsi uusi, tuottava idea? Haluatko yrityksesi logon Times Squarelle New Yorkiin? Haluatko päästä soittamaan Nasdaq Helsingin kaupankäynnin aloituskelloa Suomi Areenan päälavalle heinäkuussa? Edellä mainitut ja paljon muuta toteutuvat Tuottava Idea -kilpailun voittajalle! Tuottava Idea -kilpailu vuodelle 2017 on alkanut, kilpailuaikaa on huhtikuun loppuun saakka. Katso ilmoittautumisohjeet www-sivulta.

Tuottava Idea -kilpailun suojelijana toimii vuonna 2017 innovatiivinen, rohkea ja täydellä sydämellä yrittäjiä luotsaava Kotipizza Group Oyj:n toimitusjohtaja Tommi Tervanen. Kotipizza on tunnettu rohkeudestaan ja vastuullisuudestaan, mistä kertoo mm. ensimmäisenä pizzaketjuna maailmassa saatu MSC-ympäristömerkki. Kotipizzan missio on tehdä maailmasta parempi paikka pizza kerrallaan. Tuottava Idea -kilpailun suojelijana Tommi haluaa lisätä yrittämisen arvostusta ja korostaa innovatiivisuuden merkitystä yritystoiminnassa.
Tuottava Idea -kilpailussa etsitään uusia, korkeintaan 3 vuotta vanhoja jo tuottavassa käytössä olevia innovatiivisia bisnesideoita. Kilpailussa on kolme sarjaa: yritys-, yhteiskunta- ja palveluliiketoimintasarjat. Kilpailuun voi osallistua mikä tahansa tuotteeseen, palveluun, tuotantomenetelmään, liikeideaan tai muuhun yritystoimintaa edistävään toimenpiteeseen liittyvä idea. Arviointikriteerejä ovat mm. idean uutuusarvo, innovatiivisuus, idean toteuttamista tuottavaan käyttöön, kestävän kehityksen huomioiminen sekä idean skaalautuvuus ja kansainväliset mahdollisuudet. Kilpailussa valitaan aluevoittajat (4 kpl) sekä kansallinen voittaja

Kuva ja teksti: SNKK

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s