Vuoden Nuori Menestyjä

Vuoden Nuori Menestyjä -kilpailun tarkoituksena on nostaa esiin kotimaista osaamista valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Lisäksi tehdään näkyväksi positiivisia ja innostavia esimerkkejä johtajuudesta ja henkilökohtaisesta menestymisestä yhteiskunnassa.

“100-vuotias Suomi tarvitsee uuden sukupolven esikuvia, ja olemme erittäin innoissamme saadessamme olla osallisina nostamassa nuoria menestyjiä esiin. Ensimmäistä kertaa järjestetään alueelliset kilpailut, joissa on mahdollista tuoda esiin myös paikallista osaamista ja yhteiskunnallisesti vaikuttavia tekoja”, kertoo kilpailun kansallinen kilpailupäällikkö Mia Danielsson.

Kokkolan Nuorkauppakamari haastaa ilmiantamaan omassa elämässään menestyneitä 18–40-vuotiaita Suomen kansalaisia ja uuden sukupolven esikuvia Keski-Pohjanmaalta. Nuori Menestyjä inspiroi omalla esimerkillään ja kannustaa muita ihmisiä aktiiviseen toimintaan ja muutosmyönteisyyteen.

Kilpailun ilmiannot ovat käynnissä 2.–16.5.2017, jolloin voi tehdä helpon ja kevyen ilmiannon osoitteessa nuorimenestyja.fi / Tee ilmianto.

Kilpailu jatkuu yleisöäänestyksillä 8.–22.8.20017, ja aluekilpailuit ratkeavat syys-lokakuussa. Alueen kolme palkittua etenevät kansalliseen finaaliin.

Lisätietoja kilpailusta nuorimenestyja.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s