Keskipohjalaiset nuoret saivat viettää päivän johtajan arjessa

Valtakunnallista Tuhat nuorta johtajaa -kampanjaa toteutettiin toukokuun aikana Kokkolassa ja Pietarsaaressa. Kamarillamme oli ilo jalkauttaa tämä tunnettu ja arvostettu Suomen Nuorkauppakamareiden valtakunnallinen projekti Keski-Pohjanmaalle usean vuoden tauon jälkeen. Tuhat nuorta johtajaa -kampanja toteutettiin paikallisesti Kokkolan Nuorkauppakamarin, Pohjanmaan Kauppakamarin ja YES-verkoston yhteistyönä.

Tuhat nuorta johtajaa -kampanjan aikana nuori pääsee päiväksi mukaan johtajan arkeen. Projektin avulla nuorille tarjotaan tilaisuus seurata johtajan työpäivää ja antaa nuorelle konkreettisia esimerkkejä johtajuudesta ja työelämässä tarvittavista taidoista. Nuorelle päivä tarjoaa ajatuksia siitä, mitä johtajuus tarkoittaa käytännössä.

Suomen Nuorkauppakamarit täyttää tänä vuonna 60 vuotta ja Kauppakamaritoiminta viettää 100-vuotisjuhlaa. Tuhat nuorta johtajaa -kampanja on osa juhlavuoden ohjelmaa, jolla halutaan tuoda esiin yritysten yhteiskunnallista ja alueellista merkitystä.

Projektipäällikkönä toiminut Roosa Risikko iloitsee projektin saamasta suosiosta. ”Olemme iloisia että näin moni alueen nuori ja johtaja lähti mukaan tähän projektiin. Hienoa, että johtajat ja nuoret ymmärsivät projektin mahdollisuudet. Palaute sekä nuorilta ja johtajilta on ollut todella hyvää. Yhteisten päivien aikana on opittu paljon puolin ja toisin”, kertoo Roosa Risikko Kokkolan Nuorkauppakamarista.

Kokkolan Tuhat nuorta johtajaa -toteutukseen tuli hakemuksia 21:ltä johtajalta ja 32:lta nuorelta, joista ulkomaalaisia opiskelijoita oli 21. Yhteensä muodostettiin 16 paria.

Lisätietoja kampanjasta löydät muun muassa valtakunnallisilta facebook -sivuilta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s