Vielä ehdit varata paikan Move it! -messuille!

Move it! -messut valtaavat jälleen Kokkolan Kampushallin. Koko perheen maksuton messutapahtuma järjestetään tänä vuonna lauantaina 12. elokuuta 2017 kello 10-16.

Messuilla esittäytyvät Kokkolan ja lähiseudun monipuoliset harrastusmahdollisuudet, yhdistykset, seurat ja liikunta- ja hyvinvointialan toimijat. Koko perheen messutapahtuma sai viime vuonna paljon kiitosta ohjelmallisuudestaan. Tänäkin vuonna vierailijat voivat tutustua messuilla maksutta erilaisiin aktiviteetteihin. Kampushalli tarjoaa hienot puitteet myös mielenkiintoisille ja näyttäville lajiesittelyille.

Move it! -messut innostavat kaikkia liikunnasta ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneita lapsia, nuoria ja aikuisia. Innostamme ja kannustamme tutustumaan ja tarttumaan alueella tarjottaviin loistaviin harrastusmahdollisuuksiin. Messujen ajankohta on uusien harrastajien etsinnälle mitä parhain, aktiivisen syyskauden alku.

Messujen kohderyhmää ovat lapset, nuoret ja lapsiperheet sekä aktiiviset urheilullisesta harrastetoiminnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneet ikään katsomatta.

Ota nyt energinen startti aktiiviseen harrastesyksyyn ja tule mukaan näytteilleasettajaksi! Tutustu messupaketteihin täällä. 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s