Strategia! -koulutus järjestettiin Kouvolassa

Nuorkauppakamareiden yksi tunnetuimmista, laadukkaimmista ja houkuttelevimmista on vuosittainen Strategia! -koulutus. Tänä vuonna koulutus järjestettiin Kouvolassa historiallisissa Anjalan maisemissa. Arvostettu koulutus on järjestetty jo vuodesta 1994 alkaen. Vuoteen 2010 saakka koulutus toteutettiin nimellä Future Chapter.

Koulutus toteuttaa Suomen Nuorkauppakamareiden uutta strategiaa, jonka tavoitteena on vauhdittaa jäsentensä menestystä työelämässä. Strategia! -koulutuksesta onkin ollut osallistujille paljon hyötyä niin kamaritoiminnassa kuin työelämässä. Koulutuksen avulla voi kehittää omaa strategista ajatteluaan ja kehittää työskentelyään ja tiimityövalmiuksiaan.

Koulutuksessa käydään läpi teorian, käytännön esimerkkien ja tiimityöskentelyn kautta strategiaprosessin vaiheet ja termit sekä tutustutaan strategian luomiseen yhden strategiamallin avulla. Koulutuksen jälkeen osallistuja kykenee kamaritoiminnan kriittiseen tarkasteluun, vahvuuksien ja heikkouksien löytämiseen sekä huomioimaan toiminnan jatkuvuuden turvaamisen.

Kokkolan Nuorkauppakamari ry kannustaa jäsenistöään kehittämään itseään ja osallistumaan vuosittain Strategia! -koulutukseen. Iloksemme saimme lähettää myös tänä vuonna kamarimme edustajan Strategia! -koulutukseen kouluttautumaan ja verkostoitumaan. Aktiiviseen ja ohjelmalliseen viikonloppuun osallistui lähes sata nuorkauppakamarilaista eri puolelta Suomea.

Suurkiitos Kouvolan Nuorkauppakamarille ja yhteistyökumppaneille upeasta Strategia! -koulutuksesta ja hienoista puitteista ikimuistoiselle viikonlopulle!

18237965_1354891927924281_4847963491111100706_o.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s