Nuorkauppakamarin kesä

Järjestämme kesän aikana Kokkolassa useita paikallisia tapahtumia ja tempauksia.

 

Kaupunkilaisia aktivoidaan liikunnallisilla Move it! -messuilla ja Positiivinen kokkolalainen valitaan elokuussa. Kokkolalaislähtöinen Oona Airola on mukana valtakunnallisessa Vuoden Nuori Menestyjä -kilpailussa, joka etenee kaikille avoimeen yleisöäänestykseen elokuun alussa.

 

Jo toisen kerran järjestettävät Move it! -messut aktivoivat lapsia, nuoria ja aikuisia liikkumaan ja voimaan hyvin. Koko perheen maksuttomat messut järjestetään elokuussa 12.8. Kokkolan Kampushallilla. Messuilla voi tutustua paikkakunnan liikunnallisiin harrastusmahdollisuuksiin, urheiluseuroihin ja hyvinvointipalveluihin. Kampushallissa voi messujen aikana tutustua harrastuksiin myös kokeilujen ja lajiesittelyiden kautta. Kampushallissa palvelee myös kahvio messujen ajan. Messujen yhteistyökumppaneina toimivat Kokkolan Kaupunki, POP Pankki, KPEDU, Merius, Pyöräliike Lybäck, Parts Global Import sekä Hypoxi.

 

Tänä vuonna Kokkolassa valitaan ensimmäistä kertaa Positiivisin kokkolalainen. Positiivarit Oy:n kanssa järjestettävällä yleisöäänestyskilpailulla halutaan tuoda esille kansalaisia, yhteisöjä tai yrityksiä, jotka välittävät hyvää mieltä ja innostavat muita positiivisuudellaan. Positiivisin kokkolalainen voi olla esimerkiksi hyvä asiakaspalvelija, arjen hyvän mielen tuoja, positiivinen työkaveri tai muita innostava toimija. Kilpailulla halutaan tuoda esille kokkolalaista positiivisuutta ja arjen sankareita. Projektin pääyhteistyökumppaneina toimivat Kultasepänliike Hanna Niemi ja KOSEK Kokkolanseudun Kehitys Oy / Hymyilevä Kokkola. Positiivisinta kokkolalaista etsitään kaikille avoimen yleisöäänestyksen kautta. Yleisöäänestys avautuu 2.8. Kokkolan Nuorkauppakamarin kotisivuilla www.jcikokkola.org. Äänestää voi myös Kokkolan iltatorilla 9.8. sekä Move it! -messuilla 12.8. Raati valitsee yleisön ehdotuksista positiivisimman kokkolalaisen. Kilpailun voittaja julkistetaan ja palkitaan iltatorilla 30.8.2017. 

 

Valtakunnallisessa Vuoden Nuori Menestyjä -kilpailussa etsitään omassa elämässään menestyneitä 18-40 -vuotiaita uuden sukupolven esikuvia. Tänä vuonna kilpailun ilmiannot olivat kaikille avoimia. Kokkolasta alueelliseen yleisöäänestykseen eteni näyttelijä ja artisti Oona Airola. Teatteritaiteen maisteriksi valmistunut Airola on tullut tunnetuksi lukuisista teatteri-, musiikki- ja elokuvaproduktioista sekä roolistaan palkitussa elokuvassa Hymyilevä mies, josta hänelle myönnettiin parhaan naissivuosan Jussi -palkinto. Oona Airola kilpailee Vuoden Nuori Menestyjä -kilpailussa kategoriassa kulttuuri. Muita Länsi-Suomen aluekilpailun finalisteja ovat Ari-Petteri Tynskä, Emilia Lahti, Waltteri Torikka, Late Zlatan, Jukka Hildén, Maria Ritola, Pasi Rautio, Kaarlo Paakinaho ja Ville Virkki. Kansallinen finaaligaala ja palkintojenjako järjestetään lokakuussa Turun Logomossa. Kansalliset voittajat lähetään kansainväliseen TOYP Ten Outstanding Young Persons -kilpailuun, jonka palkintojenjako järjestetään tänä vuonna Intiassa. Yleisö voi äänestää omaa suosikkiaan voittoon elokuun aikana 8.-22.8. kilpailun verkkosivuilla.

 

Kiinnostuitko projekteistamme? Tule mukaan iloiseen joukkoomme ja täytä jäsenhakulomake täällä nettisivuillamme. Kesäajan projekteja voit seurata myös sosiaalisessa mediassa:

Positiivisin kokkolalainen

Move it! -harrastemessut

Kokkolan Nuorkauppakamari

Aurinkoista kesäaikaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s