Haemme jälleen koejäseniä!

jci-hae-mukaanKokkolan Nuorkauppakamari näkyy aktiivisesti taas elokuussa kun Move it! -messut järjestetään toistamiseen Kampushallissa ja Positiivisin kokkolalainen valitaan ensimmäistä kertaa. Nyt on sopiva aika hakea myös mukaan toimintaan kamarimme koejäsenyyden kautta!

Nuorkauppakamari on tarkoitettu alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä ja kouluttamisesta kiinnostuneille ihmisille. Liittymällä koejäseneksi saa parhaimman katsauksen siitä mitä nuorkauppakamari voi antaa. Koejäsenyyden aikana pääsee tutustumaan kamarin tapahtumiin, toimintaan ja muihin jäseniin. Kamarilaisena saa laajan verkoston niin kotimaasta ja halutessaan myös ulkomailta; bisnesverkoston, kumppaniverkoston ja ystäväverkoston! Nuorkauppakamari on harrastus, jossa yhdistyvät ilo, itsensä kehittäminen, koulutus ja vapaa-aika.

Hae mukaan Kokkolan Nuorkauppakamariin!  Lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella tai lue lisää jäsenyydestä. Koejäsenhaastattelut järjestetään elo-syyskuun aikana.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s