Vuoden Nuori Menestyjä -äänestys on käynnissä!

Valtakunnallinen Vuoden Nuori Menestyjä -kilpailun yleisöäänestys on alkanut. Vuoden Nuori Menestyjä -kilpailussa Suomen Nuorkauppakamarit etsivät omassa elämässään menestyneitä 18-40 – vuotiaita Suomen kansalaisia ja uuden sukupolven esikuvia. Tänä vuonna kilpailun ilmiannot olivat avoimia kaikille.

Kokkolasta aluekilpailuihin eteni monilahjakkuus, näyttelijä ja artisti Oona Airola (s. 1988). Teatteritaiteen maisteriksi valmistunut Airola on tullut tunnetuksi lukuisista teatteri- ja musiikkiproduktioista sekä roolistaan palkitussa elokuvassa Hymyilevä mies, josta hänelle myönnettiin parhaan naissivuosan Jussi -palkinto. Airolalla on pitkä kokemus työskentelystä teatteri-, elokuva- ja musiikkialalata, ja hän on saanut osakseen menestystä sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Onnittelemme lämpimästi Oonaa etenemisestä alueelliseen finaaliin ja toivomme ehdokkaalle runsaasti menestystä kansainvälisessä kilpailussa!

Voit äänestää kolmea suosikkiasi jatkoon yhdeltä alueelta, tai halutessasi jokaiselta. Tutustu huikeisiin ehdokkaisiin kampanjan Ehdokkaat-sivuilla!

Äänestä Vuoden Nuorta Menestyjää kampanjan verkkosivulla – nyt!

”Airola on positiivinen ja innostava nuori nainen, joka tekee omaa uraansa menestyksekkäästi ja toimii esimerkkinä muille ihmisille ja nuorille naisille. Hän näyttää esimerkillään, kuinka yksilö voi omalla toiminnallaan ja työskentelyllään vaikuttaa omaan ympäristöönsä, tuoda esille tärkeitä arvoja sekä muuttaa ympäröivää maailmaa. Hän on onnistunut selviämään henkilökohtaisista vastoinkäymisistään ja onnistunut kääntämään ne voitokseen ja henkilökohtaiseksi voimavarakseen.”

”Oona Airola on erinomainen esimerkki nuoresta henkilöstä, joka on omalla toiminnallaan ja määrätietoisella työskentelyllään vaikuttanut ympäristöönsä positiivisesti ja inspiroivasti. Airolan ammattitaito näyttelijänä, ohjaajana ja artistina on vuosien määrätietoisen työn tulosta. Hän on kulttuurialan moniosaaja, joka hallitsee työskentelyn niin itsenäisesti kuin erilaisissa työryhmissä ja ensemble-kokoonpainoissa. Lukuisat menestyksekkäät produktiot ovat todiste kilpailijan strategisesta ajattelutavasta ja kyvystä hallinnoida suuria kokonaisuuksia.” – Oona Airolasta sanottua kilpailun ilmiantolomakkeessa

oona-airola_kuva_antti-pahkamc3a4ki1.jpg
Kokkolalaislähtöinen Oona Airola on ehdolla Vuoden Nuoreksi Menestyjäksi. Kuva: Antti Pahkamäki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s