Outi Airolasta Positiivisin kokkolalainen 2017

Positiivisin kokkolalainen 2017 on Outi Airola!

Outi on kaupungissamme tunnettu positiivisuudestaan, tässä muutamia Outia ehdottaneiden perusteluista:

”Aivan mahtava, ihana, iloinen ja upea nainen”   ”Huokuu hyvää mieltä, iloa ja onnea lähelle ja kauas”   ”Idearikas, iloinen, tarmokas ja rohkea”   ”Varsinainen puuhanainen, joka positiivisella asenteellaan on edistänyt yhteen hiileen puhaltamista koko kaupungissa”   ”On omalla esimerkillään näyttänyt, miten paljon hyvää tahdonvoimalla voi saada aikaan”   ”Kulttuurisesti merkittävä henkilö on täysillä ja omana itsenään mukana suurella sydämellä kaikessa mitä tekee”   ”Aurinkoinen persoona, jolta ei ideat lopu hänen luodessaan positiivisempaa Kokkolaa”   ”Hymyilee aina kun hänet näkee”   ”Positiivisuus leijuu hänen ympärillään”

Outi sai tunnustukseksi Positiivarit kunniakirjan ja palkinnon, Kultasepänliike Hanna Niemen toteuttaman uniikin rannekorun, sekä upean kukkakimpun jonka lahjoitti Vakkurin Kukka. Kiitos myös kaikille ehdotusten lähettäjille ja kilpailun yhteistyökumppaneille.

 

Valokuva: Joni Autio Photography

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s