Tuhat Nuorta Johtajaa jälleen marraskuussa

Valtakunnallinen Tuhat nuorta johtajaa -kampanja toteutetaan Kokkolassa jälleen marraskuussa viikolla 46.  Kampanja toteutettiin myös toukokuun aikana Kokkolassa ja Pietarsaaressa, jolloin saatiin muodostettua yhteensä 16 paria. Kevään toteutuksen palaute oli positiivista sekä nuorilta ja johtajilta. Yhteisten päivien aikana opittiin paljon puolin ja toisin.

Tuhat nuorta johtajaa -kampanjan aikana nuori pääsee päiväksi mukaan johtajan arkeen. Projektin avulla nuorille tarjotaan tilaisuus seurata johtajan työpäivää ja antaa nuorelle konkreettisia esimerkkejä johtajuudesta ja työelämässä tarvittavista taidoista. Nuorelle päivä tarjoaa ajatuksia siitä, mitä johtajuus tarkoittaa käytännössä. Marraskuussa järjestettävä kampanja toimii myös erinomaisena avauksena kesätyönhaulle.

Suomen Nuorkauppakamarit täyttää tänä vuonna 60 vuotta ja Kauppakamaritoiminta viettää 100-vuotisjuhlaa. Tuhat nuorta johtajaa -kampanja on osa juhlavuoden ohjelmaa, jolla halutaan tuoda esiin yritysten yhteiskunnallista ja alueellista merkitystä.

Kampanjaan voivat osallistua 17-24 -vuotiaat opiskelevat nuoret sekä johtajina johto- ja esimiestehtävissä tai projektien vetovastuussa toimivat henkilöt. Ilmoittautuminen tapahtuu 15.10. mennessä kampanjan valtakunnallisella sivulla osoitteessa http://1000nuortajohtajaa.fi/ 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s