Joulupuu -lahjakeräys Chydeniaan

Tänä vuonna perinteinen Joulupuu-lahjakeräys järjestetään Kauppakeskus Chydenian tiloissa. Perinteisen lahjakeräyksen ajankohta on lauantai ja sunnuntai 9.-10.12. Keräyspiste on avoinna lauantaina klo 10-16 ja sunnuntaina klo 12-16. 

Keräyksen avulla tuodaan joulumieltä vähävaraisille kokkolalaisille lapsiperheille keräämällä joululahjoja 0-17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Keräykseen lahjoitettavien lahjojen tulee olla uusia ja paketoituja. Lahjan pakettikorttiin voi merkitä lahjan saajan iän ja sukupuolen sekä paketin sisällön. Pakettikortit toimivat lahjojen jakamisen apuna ja ne vaihdetaan ennen toimittamista. Yhteistyökumppaneina ja lahjojen välittäjinä toimivat Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kokkolan yhdistys ja Kokkolan kaupungin lastensuojelu ja perhetukipalvelut.

Tänä vuonna lahjoja voi toimittaa keräysviikonlopun lisäksi myös ennakkokeräyspisteeseen. Keräyksen yhteistyökumppanina toimiva OP Keski-Pohjanmaa järjestää ennakkokeräyksen Kokkolan konttorissa. Ennakkokeräys on avoinna torstaina ja perjantaina 7.-8.12. pankin aukioloaikoina klo 10-16.30.

Valtakunnallinen ja vuosittain järjestettävä keräys on Suomen Nuorkauppakamarien organisoima. Keräysviikonloppuna Chydeniassa voi tutustua myös Kokkolan Nuorkauppakamarin toimintaan.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s