Positiivisinta kokkolalaista haetaan jälleen

Kokkolan Nuorkauppakamari järjestää jälleen äänestyksen Positiivisimman kokkolalaisen löytämiseksi. Äänestys toteutetaan yhdessä Positiivarit Oy:n kanssa ja äänestyksen tarkoituksena on tuoda esille paikallisia ihmisiä, yhteisöjä ja yrityksiä, jotka huokuvat hyvää mieltä ja positiivisuutta ympärilleen. Äänestys toteutettiin ensimmäistä kertaa viime vuonna, jolloin Positiivisimmaksi kokkolalaiseksi valittiin Outi Airola.

Yleisöäänestys alkaa 13.6. nettisivuillamme sekä Kokkolan iltatorin yhteydessä järjestettävällä Yhdistysten torilla, jossa Kokkolan Nuorkauppakamari on myös esittelemässä toimintaansa. Äänestyksen tukijana toimii edellisvuoden tapaan Kultasepänliike Hanna Niemi, joka valmistaa voittajalle korun. Postiviivisin kokkolalainen julkistetaan iltatorilla 1.8. Äänestyksen voittaja on mukana myös valtakunnallisessa Vuoden positiivisin suomalainen – kilpailussa, jonka voittaja valitaan myöhemmin syksyllä.

Äänestämään pääset TÄSTÄ

Lisätietoja:
Projektipäällikkö Nina Koski
kokkolan.nkk(ät)gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s