Treenaakotona.com on uusin yhteistyökumppanimme!

Kokkolan Nuorkauppakamari on aloittanut yhteistyön tuoreen ja kiinnostavan liikunta-alan yrityksen Home Training Finland Oy:n ja Treenaakotona.com palvelun kanssa. Treenaakotona.com tarjoaa verkonvälityksellä toimivaa treenipalvelua, joka sopii erityisen hyvin kiireisten ja liikkuvaisten nuorkauppakamarilaisten ajanhallintaan. Palvelun avulla kotitreenit ja treeniohjelmat tulevat käden ulottuville missä ja milloin vaan.

Ella Kainulainen, yksi yrityksen ja Treenaakotona.comin perustajista kertoo palvelun idean lähteneen omasta tarpeesta. ”Olin äitiyslomalla ja kotona pienen lapsen kanssa. Tuntui, ettei omalle liikunnalle jäänyt aikaa, ja kotoa lähteminen liikunnan pariin oli haasteellista”. Kainulaisen mies oli liikunnan pitkän linjan ammattilainen ja personal trainer, joka löysi aina aikaa liikunnalle. Kainulainen huomasi, että mies treenasi tehokkaasti kotona tai pihalla oman kehon painolla ja kahvakuulilla sekä muilla kotoa löytyvillä välineillä. ”Joskus liityin treeneihin mukaan ja mietin, miksi kaikki eivät tee näin. Tämähän käy helposti!”, Kainulainen jatkaa ja toteaa, että kaikilla ei kuitenkaan ole sitä onnellista asemaa että oma personal trainer löytyisi kotoa ja neuvoisi mitä ja miten pitäisi tehdä. Vuonna 2015 nuori pariskunta kääri hihat ja alkoi toteuttamaan ja kehittämään täysin verkossa toimivaa palvelua, joka mahdollistaa matalan kynnyksen liikuntasuoritukset kiireisille ihmisille ja kaikille kenelle kuntosaliharjoittelun sisällyttäminen arkeen on haastavaa.

Tänä päivänä Treenaakotona.comin palvelu sisältää yli 400 erilaista treeniä. ”Palvelusta löytyy Terveselkää, Pilatesta, HIITiä, Corea, Kahvakuulatreeniä… ja paljon muuta”, kertoo Kainulainen. Palvelun suunnittelutyössä on kiinnitetty erityistä huomiota treeniohjelmiin sekä eri tasoisten kuntoilijoiden tarpeisiin. Palvelu sopii mainiosti niin aloittelijoille kuin pidemmälle ehtineille. Palvelusta voi seurata yksittäisiä videoita tai tutustua valmiisiin treeniohjelmiin. Uusia treenejä julkaistaan palvelussa viikoittain. ”Uudet treenit innostavat ja pitävät kuntoiljoiden mielenkiintoa yllä. Asiakkaamme ovat antaneet paljon hyvää palautetta myös treeniohjelmista, jotka huolehtivat asiakkaan puolesta erilaisten lihasryhmien treenaamisesta ja treenin etenemisestä”, kertoo Kainulainen. Palvelun erottaa kilpailijoistaan myös hyvä ja kotimainen asiakastuki. ”Olemme asiakkaitamme varten. Personal trainerimme vastaavat mielellään liikkeitä tai palvelua koskeviin kysymyksiin”, Ella Kainulainen kertoo. Kaikki palvelun videot ovat tehtävissä kotoa löytyvillä kuntoiluvälineillä, ja suurin osa oman kehon vastusta hyväksi käyttäen.

Verkon välityksellä saatavat treenit ovat olleet paitsi yksityishenkilöiden, myös yritysten suosiossa. Etätyöskentelyn ja työyhteisön monimuotoisuuden lisääntyessä on tärkeää huomioida kaikkien henkilöstön yhtäläiset mahdollisuudet työsuhde-etuihin. ”Yritykset voivat hankkia palvelun käyttöönsä henkilöstön työhyvinvoinnin ja työssäjaksamisen tueksi. Verkkotreenit ovat tasapuolinen työsuhde-etu, koska treeniohjelmat ovat koko henkilöstön saatavilla, aikataulusta ja paikasta riippumatta”, kertoo Kainulainen.

Kiitos Treenaakotona.comille yhteistyöstä ja yritysesittelystä!

Treenaakotona.com – Helppo tapa treenata

•Missä ja milloin vain – tarvitset vain nettiyhteyden

•Joka viikko uudet treenit

•Valmiiksi mietitty viikko-ohjelma saatavilla

•Ammattitaitoiset, koulutetut ohjaajat opastavat liikkeisiin

•Laaja treeniarkisto, josta löytyy tällä hetkellä noin 400 erilaista treeniä, mm. Terveselkä, Pilates, Jooga, HIIT, Kahvakuula, Core, Käsipainotreenit ja Mindfulness

•Apua ja neuvoja saatavilla aina tarvittaessa

Nyt kuka tahansa voi tutustua palveluun Kokkolan Nuorkauppakamarin alennuskoodilla! Koodilla 6710 saat vuoden treenit 79 eur (ovh. 119 eur). 

Palvelun voi maksaa myös liikunta-edulla: Smartum-liikuntaseteleleillä ja saldolla, Sporttipassilla, Edenredin mobiilimaksulla, Eazybreakilla sekä Tyky- onlinella ja seteleillä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s