Kokkolan Nuorkauppakamari etsii uusia jäseniä

Kiinnostaako omien työelämä- ja johtamistaitojen kehittäminen, paikallinen ja valtakunnallinen verkostoituminen tai aktiivinen vaikuttaminen? Tule tutustumaan mitä me Kokkolan Nuorkauppakamarissa teemme ja olisiko tässä juuri Sinulle uusi huikea harrastus! Nuorkauppakamaritoiminta on 18-40-vuotiaita työelämässä olevia aktiivisia ihmisiä varten, muita vaatimuksia meillä ei jäsenillemme ole.

Tule tutustumaan toimintaamme Hotel Kokkolan takkahuoneeseen (2.krs) keskiviikkona 8.8.2018 klo 19 alkaen. Esittelemme mistä nuorkauppakamaritoiminnassa on kyse ja kerromme rennossa hengessä omia kokemuksiamme tästä maailman parhaasta harrastuksesta!

Ps. Positiivisin kokkolalainen on yksi kamarimme järjestämistä projekteista, ja tämän vuoden positiivisin julkistetaan samana päivänä iltatorilla klo 18. Tulehan katsomaan sitäkin – siinä on yksi konkreettinen esimerkki siitä, mitä teemme!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s