Tunnetko esimerkillisen nuoren johtajan?

Vuoden Nuori Johtaja 2018 – etsintä on käynnissä

Suomen Nuorkauppakamarit ry on järjestänyt Vuoden Nuori Johtaja -kilpailua vuodesta 2007. Keski-Pohjanmaan alueella kilpailua on toteuttamassa Kokkolan Nuorkauppakamari ry. Kilpailun tavoitteena on nostaa esiin taitavia nuoria johtajia ja kannustaa nuoria hakeutumaan johtotehtäviin sekä kehittymään johtajina. Kilpailun avulla vastataan nykypäivän johtamistyön haasteisiin antamalla tulevaisuuden johtajille esimerkkejä onnellisen ja turvallisen työskentelyilmapiirin luomisesta, jossa ihmisiä johdetaan aktiivisesti tekemään tulosta kestävällä tavalla.

”Haemme alle 40-vuotiasta johtajaa, joka johtaa päämäärätietoisesti organisaatiotaan ja kantaa johtajana vastuun sekä asioista että ihmisistä. Kilpailussa menestyy nuori johtaja, jolla on kunnianhimoisia tavoitteita ja joka pyrkii johtamisellaan muovaamaan tulevaisuutta”, kertoo aluekilpailupäällikkönä toimiva Miia Pesonen Kokkolan Nuorkauppakamarista.

Vuoden Nuori Johtaja kilpailun ehdokasasettelu on auki 30.9.2018 asti osoitteessa www.nuorijohtaja.fi/kilpailu-2018/ilmoita-ehdokas

Kilpailun finalistit ja voittajan valitsevat päätuomaristo, joka koostuu eri aloilla toimivien yritysten vaikuttajista sekä Suomen Nuorkauppakamareiden edustajista. Kansalliset voittajat palkitaan palkintotilaisuudessa Helsingissä 11.12.2018.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s