Kokkolaan menestystä Nuorkauppakamareiden debattikilpailussa

Kokkolan Nuorkauppakamari osallistui Suomen Nuorkauppakamareiden alueelliseen debattikilpailuun lauantaina 29.9 Raumalla. Debattikilpailussa kaksi kolmen hengen joukkuetta väittelevät arvotusta aiheesta puolesta ja vastaan. Debattikilpailu kehittää osallistujiensa esiintymis- ja argumentoitaitoja sekä kuuntelu- ja reagointikykyjä. Debattikilpailu järjestettiin Suomen Nuorkauppakamareiden C-alueen Aluevaalikokousviikonloppuna. Kilpailuun osallistui seitsemän alueen nuorkauppakamareiden edustusjoukkuetta.

Alueellisen kilpailun voittajaksi selviytyi Tammerkosken Nuorkauppakamari, joka voitti Kokkolan Nuorkauppakamarin täpärästi alkuerissä yhdellä pisteellä. Parhaan debatoijan palkinnon sai Tammerkosken Nuorkauppakamarin jäsen Jussi Toivonen. Kokkolan Nuorkauppakamarin jäsen Antti Neuvonen palkittiin Paras debatoija -kunniamaininnalla. ”Joukkue suoritui hienosti ja olemme erityisen ylpeitä Antti Neuvosen menestyksestä kilpailussa. Kokkolan Nuorkauppakamarilla ei ole aikoihin ollut joukkuetta kilpailussa, joten oli mukava aloittaa uusi debattiperinne hyvällä suorituksella ja kunniamaininnalla”, kertoo Kokkolan Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Satu Tausta. Kokkolan Nuorkauppakamarin jäsenille ja koejäsenille järjestettiin debattikoulutus tänä syksynä Kokkolan Kaupunginkirjaston Hongell-salissa. Kouluttajana toimi Nuorkauppakamarin senaattori Juha Ketola Hämeenlinnan Nuorkauppakamarista.

Kuvassa debatti kilpailun jälkeen vasemmalla Tammerkosken Nuorkauppakamarin edustusjoukkue Niina Virtanen, Hannu Järvimäki ja Jussi Toivonen sekä oikealla Kokkolan Nuorkauppakamarin edustusjoukkue Antti Neuvonen, Eeva Välikangas ja Sampo Mutka.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s