Ensi vuoden hallitus on valittu

Kokkolan Nuorkauppakamari valitsi uuden hallituksen ensi vuodelle. Puheenjohtajaksi nousi Eeva Välikangas (PRES) ja seuraavaan vuoteen valmistautuvaksi puheenjohtajaksi Tanja Saukko (DP). Koulutusvastaava ensi vuonna on Antti Neuvonen (IND), tapahtumavastaava Jyri Olkkola (LOM), yhteiskuntasuhteista vastaava Eija Kärkinen (COM), kansainvälisisyysvastaava Nina Koski (INT), tiedottaja Roosa Risikko (LIO), sihteeri Sampo Mutka (SECY) ja rahastonhoitaja Juho Hietala (TREAS). Väistyvän puheenjohtajan virkaa hoitaa Satu Tausta (IPP).

Oikein lämpimät onnittelut kaikille valituille sekä suuret kiitokset kukista Vakkurin kukka ja kuvista Joni Autio Photography!hallitus2019

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s