Tuuli Ketolaisesta kunniajäsen

Kokkolan Nuorkauppakamari on nimennyt  kokouksessaan kamarin uudeksi kunniajäseneksi Tuuli Ketolaisen (ent. Luhta). Kunniajäsenen arvo myönnetään ansioituneesta nuorkauppakamaritoiminnasta. Tuuli toimi muun muassa Kokkolan Nuorkauppakamarin puheenjohtajana vuosina 2012-2013. Aktiivisen paikallisen toiminnan lisäksi hän on toiminut Suomen Nuorkauppakamarien alue C:n aluekoulutuspäällikkönä ja aluetapahtumapäällikkönä. Tuuli on vaikuttanut merkittävästi omalla panoksellaan nuorkauppakamaritoiminnan säilymiseen ja jatkuvuuteen Kokkolassa.  Kunniajäsenyyden myötä Ketonen saa paikallisyhdistyksen ainaisjäsenyyden.

Kiitos kaikesta Kokkolan Nuorkauppakamarin hyväksi tekemästäsi työstä ja paljon onnea, Tuuli!

Tuuli kunniajäsenyys

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s