Kokkolan Nuorkauppakamari julkisti strategian 2019-2023

Kokkolan Nuorkauppakamari on julkistanut strategiansa vuosille 2019-2023. Kokkolan Nuorkauppakamari on kansainvälisen JCI:n (Junior Chamber International) Kokkolassa toimiva paikallisjärjestö, jonka tarkoituksena on kehittää jäsenistönsä työelämätaitoja ja tehdä positiivinen vaikutus yhteiskuntaan. Kokkolan Nuorkauppakamari ry:ssä on tällä hetkellä 22 jäsentä ja 10 koejäsentä. Uuden strategian tarkoituksena on ohjata toimintaa ja panostaa harrastusorganisaation pitkäjänteisyyteen, jatkuvuuteen ja alueelliseen vaikuttavuuteen. Strategia laadittiin kesän ja syksyn 2018 aikana. ”Strategiaprojekti toteuttiin jäsenlähtöisesti ja siihen osallistuivat lähes kaikki jäsenemme”, kertoo Strategiaprojektin projektipäällikkö Eeva Välikangas.

”Strategian kulmakivenä on visio, jossa linjataan että Kokkolan Nuorkauppakamari ry on vuonna 2023 alueensa vetovoimaisin kehittämisverkosto”, kertoo Nuorkauppakamarin puheenjohtaja 2018 Satu Tausta. ”Strategiasta nousee vahvasti esille halu olla positiivinen alueellinen vaikuttaja Kokkolan alueella. Työelämässä toimivien, aktiivisten nuorten aikuisten verkostona meillä on tämän strategian toteuttamiseen aidot mahdollisuudet.” Strategiassa toimintaa tukevia ja ohjaavia arvoja ovat mahdollisuus itsensä kehittämiseen, kouluttautumiseen, työelämätaitojen kehittämiseen ja verkostoitumiseen. ”Jäsenistömme on monipuolista ja eri aloilla toimivaa, mutta meitä kaikkia yhdistää halu kehittää ja kehittyä”, kertoo Tausta. Strategian ytimessä määritellään Nuorkauppakamarin toimintatavat, joissa korostetaan yhteisöllisyyttä, toisten kannustamista ja uudelle avointa ja innovatiivista ilmapiiriä. ”Strategiaa on laadittu yhdessä, ja se näkyy myös tämän projektin lopputuloksessa. Erityisen iloinen olen siitä, että lopputuloksessa näkyy jäsenistön ääni ja yhteishenki. Uskon, että strategiaa viedään käytäntöön juuri hyvän ilmapiirimme ja yhdessä tekemisen avulla. Yhdessä meillä on aidot kompetenssit päästä kipinöistä liekkeihin”, sanoo Nuorkauppakamarin puheenjohtaja 2019 Eeva Välikangas.

Nuorkauppakamarin strategiaprojektia tuki kansallinen Suomen Nuorkauppakamareiden JCI Finland Foundation, jonka tarkoituksena on myöntää taloudellista tukea Nuorkauppakamareiden paikallistoiminnan ja vaikuttavuuden kehittämiseen. Kokkolan Nuorkauppakamari tunnetaan paikkakunnalla useista alueellisista projekteista, esimerkiksi Positiivisin kokkolalainen, Joulupuu -lahjakeräys ja Päivä Johtajana -projektit. Lisäksi toimintaan kuuluu koulutuksia, kansallisia ja kansainvälisiä tapahtumia, seminaareja, yritysvierailuita sekä vapaamuotoisia tapaamisia ja tapahtumia. Toimintaan voivat hakeutua 18-40 -vuotiaat, työelämässä toimivat aktiiviset nuoret aikuiset.

JCI Kokkola Strategia 2019-2023.png

 

satu_eeva_jci.jpeg
Kokkolan Nuorkauppakamarin Strategia 2019-2023 lanseerattiin Kahvila Kulman kabinetissa 16.11.2018. Kuvassa Kokkolan Nuorkauppakamarin puheenjohtaja 2018 Satu Tausta ja Strategia 2019-2023 -projektin projektipäällikkö Eeva Välikangas.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s