Wanted: Tuottava Idea 2019

Tiedätkö sinä keskipohjalaisen innovaation, jonka koko seudun ja jopa koko Suomen tulisi tietää?

Kokkolan Nuorkauppakamari ry etsii Tuottava idea -kilpailuun uusia liikeideoita ja innovaatioita Keski-Pohjanmaalta. Kilpailu on osa kansallista Suomen Nuorkauppakamarit ry:n järjestämää kilpailua.

Hyviä uusia idoita voidaan antaa liittyen mihin tahansa tuotteeseen, palveluun, tuotantomenetelmään tai liikeideaan koskien niin yritysmaailmaa kuin kaupungin ja yhdistystenkin toimintaa. Kaikki ilmiannot käsitellään ja parhaat lähetetään alueemme osakilpailuun.

Tuottava Idea -kilpailu haluaa nostaa esiin uusia liikeideoita sekä korostaa niiden merkitystä yhteiskunnallisen kehityksen avaintekijöinä. Tuottava Idea -kilpailuun voi osallistua mikä tahansa tuotteeseen, palveluun, tuotantomenetelmään, liikeideaan tai muuhun yritystoimintaa edistävään toimenpiteeseen liittyvä idea. Idea saa olla enintään kolme vuotta vanha ja sen tulee olla jo tuottavassa käytössä. Palkittava hanke voi olla kehitetty julkisella tai yksityisellä sektorilla. Start-Up sarjassa voi osallistua tuotteistamisvaiheessa olevalla idealla.

Lue lisää Tuottava Idea -kilpailusta ja tee ehdotus!
http://www.tuottavaidea.fi/tuottava.png

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s