Anu Haapasalolle senaattorin arvo

Anu-Haapasalo_kuva

Kokkolan Nuorkauppakamarin jäsenelle Anu Haapasalolle myönnettiin senaattorin arvo Suomen Nuorkauppakamarit ry:n kansallisessa vuosikokouksessa Kalajoella 13.4.2019. Senaattorin arvo on kansainvälisen Junior Chamber International -järjestön korkein arvonimi. Senaattorin arvon saanut saa myös JCI-järjestön ainaisjäsenyyden.

Anu Haapasalo on liittynyt Kokkolan Nuorkauppakamariin vuonna 2012 ja toimi kamarin puheenjohtajana vuonna 2014. Tämän lisäksi Haapasalo on toiminut alue C:n aluesihteerinä, vaalitoimikunnan jäsenenä ja aluepalkintopäällikkönä. Lisäksi Haapasalo on toiminut Suomen Nuorkauppakamareiden keskusliitossa kansallisena palkintopäällikkönä.

Kokkolan Nuorkauppakamari onnittelee lämpimästi uutta senaattoria!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s