Etsinnässä Positiivisin kokkolalainen ja aurinkoisin asiakaspalvelija

positiivisin_FB-taustakuva

Kokkolan Nuorkauppakamari ry yhdessä Positiivarit Oy:n kanssa haluaa haastaa kokkolalaiset ehdottamaan oman kaupunkinsa positiivisinta. Valinnan kohteena voi olla henkilö, yritys tai yhteisö, joka on toiminnallaan vaikuttanut ympäristössään positiivisesti esimerkiksi osoittamalla todellista tahdonvoimaa, sisua ja ahkeruutta tai auttamalla muita onnistumaan. Käytännössä vuoden positiivisin voi olla kuka tahansa.

Tänä vuonna Positiivisimman kokkolalaisen lisäksi valitaan myös Aurinkoisin asiakaspalvelija. Aurinkoisin asiakaspalvelija on henkilö, joka toimii esimerkillisenä ja hyvänä asiakaspalvelijana omassa työssään, sekä välittää positiivista esimerkkiä myös työyhteisölleen.

Kuka tahansa voi jättää ehdotuksen Positiivisimmaksi kokkolalaiseksi ja aurinkoisimmaksi asiakaspalvelijaksi. Ehdotuksia voi jättää aikavälillä 1.-20.5.2019.

Lisätietoja löydät täältä: Positiivisin kokkolalainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s