Positiivisin kokkolainen & Aurinkoisin asiakaspalvelija palkittiin

Kokkolan Nuorkauppakamarin toteuttaman Positiivisin kokkolalainen & Aurinkoisin asiakaspalvelija -kilpailun voittajat julkistettiin Kokkolan Yhdistysten torilla 12.6.2019.

Yleisö sai ehdottaa Positiivisinta kokkolalaista ja Aurinkoisinta asiakaspalvelijaa 1.-20.5.2019 järjestetyssä yleisöäänestyksessä. ”Kilpailu herätti paljon kiinnostusta, ja yleisöääniä annettiin paljon. Oli ilo huomata, että kaupunkilaiset haluavat nostaa esille kaupunkimme positiivisia tekijöitä ja aurinkoisia asiakaspalvelijoita”, kertovat projektipäälliköt Johanna Kuusela ja Janette Korpi Kokkolan Nuorkauppakamarista.

Kilpailun pääyhteistyökumppanina toimi Kokkolan Minimani ja kumppanina Kokkolanseudun Kehitys Oy KOSEK. Ehdotuksia kerättiin Kokkolan Minimanin infossa, Kokkolan Kaupungintalolla, Kultasepänliike Hanna Niemellä sekä nettilomakkeella. Ehdotuksia jättäneiden kesken arvottiin lahjakortteja kokkolalaisiin yrityksiin: Villimango Day Spa​, Rock’n Roll Diner​, EasyFit, Cafe Kahvipuu, Pedrinas, Ravintola Sigrids ja Bio Rex Kokkola.

Yleisön ehdotuksista voittajat valitsi raati, johon osallistuivat Kokkolan Kaupungin, Kokkola -lehden, Kokkolan Minimanin ja Kokkolan Nuorkauppakamarin edustajat. Kilpailun toteuttanut Kokkolan Nuorkauppakamari päätyi jakamaan Aurinkoisin asiakaspalvelija -kategoriassa myös kunniamaininnan molempien palkittujen saaman suuren äänimäärän myötä.

Positiivisin kokkolalainen 2019 on Kokkolan Kaupungin Viheraluesuunnittelu. Tunnustukseksi Positiivisin kokkolalainen sai Positiivarit ry:n patsaan ja kunniakirjan. Viheraluesuunnittelun puolesta palkinnon hakivat Nina Mamia (kuvassa) ja Sini Sangi.

Aurinkoisin asiakaspalvelija 2019 on Marvin Kiviniemi Pyöräliike Lybäckistä. Aurinkoisin asiakaspalvelija palkittiin Kultasepänliike Hanna Niemen lahjoittamalla korulla sekä Minimanin lahjakortilla ja kunniakirjalla.

Aurinkoisin asiakaspalvelija 2019 kunniamaininta myönnettiin Sirpa Orjalalle Kokkolan Minimanista. Aurinkoisin asiakaspalvelija -kunniamaininnan saanut palkittiin Joni Autio Photographyn potrettikuvauslahjakortilla ja kunniakirjalla.

Kukat kaikille palkituille lahjoitti Vakkurin Kukka. Kilpailun materiaalit ja äänestyslomakkeet toteutti Painotalo Välikangas.

Kokkolan Nuorkauppakamari on toteuttanut Positiivisin kokkolalainen -projektin vuodesta 2017. Aurinkoisin asiakaspalvelija valittiin tänä vuonna Kokkolassa ensimmäistä kertaa. Kokkolan Nuorkauppakamari on alle 40 -vuotiaiden nuorten aikuisten kansainvälinen yhdistys, joka kehittää jäsenistönsä työelämätaitoja monipuolisten projektien, koulutusten, yritysvierailuiden ja verkostoitumisen kautta.

positiivisin_aurinkoisin2019.png

Posiitivisin kokkolalainen ja Aurinkoisimmat asiakaspalvelijat 2019 palkittiin aurinkoisissa merkeissä Kokkolan Iltatorilla.

Kuvassa: Kokkolan Nuorkauppakamarin puheenjohtaja 2019 Eeva Välikangas, Nina Mamia / Kokkolan Kaupungin Viheraluesuunnittelu, Marvin Kiviniemi / Pyöräliike Lybäck, Sirpa Orjala / Minimani Kokkola ja Kokkolan Nuorkauppakamarin projektipäälliköt Johanna Kuusela ja Janette Korpi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s