Päivä johtajana -kampanja tulee taas!

nimetön

 

Kokkolan Nuorkauppakamari Ry järjestää jälleen tänä vuonna Päivä Johtajana Pohjanmaa – kampanjan. Kampanjan tarkoituksena on antaa nuorille mahdollisuus seurata johtajan työtä yhden päivän ajan. Kampanja toteutetaan yhteistyössä Vaasan Nuorkauppakamarin, Pohjanmaan Kauppakamarin ja Nuori Yrittäjyys Ry:n kanssa. Kummiyrityksinä toimivat vuonna 2019 Kokkolan Energia sekä Vaasan Sähkö.

Kampanja on tarkoitettu nuorille 17-24-vuotiaille joilla on utelias mieli ja halu oppia johtajan työtehtävistä yhden päivän ajan. Tavoitteena on, että nuoret pääsevät seuraamaan eri alojen johto- tai asiantuntijatehtävissä työskenteleviä henkilöitä ja siten saada lähietäisyydeltä kuvan siitä, mitä kaikkea työpäivään voi sisältyä ja miltä työtehtävät todellisuudessa näyttävät.

Kampanja toteutetaan marraskuussa viikolla 44 (28.10-1.11.2019) ja kampanjaa voi seurata Päivä Johtajana Pohjanmaa – facebook sivuilta sekä instagramista @paivajohtajanapohjanmaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s