Vuoden nuorta johtajaa etsitään jälleen!

Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun tavoitteena on nostaa esiin taitavia, korkeintaan 40-vuotiaita nuoria johtajia ja kannustaa nuoria hakeutumaan johtotehtäviin sekä kehittymään johtajina. Vuonna 2019 valittava henkilö on esimerkki tulevaisuuden työelämätaitojen sekä eettisyyden soveltamisesta johtajuudessaan. Suomen Nuorkauppakamarit ry on järjestänyt kilpailun vuodesta 2007 lähtien.

”Suomi tarvitsee vastuunkantajia ja suunnannäyttäjiä. Vuoden Nuori Johtaja -kilpailu tukee esimerkillisen johtajuuden esiinmarssia ja ravistelee perinteisiä johtamiskäytäntöjä #kokeilukulttuuri-hengessä. Tämän kilpailun kautta löydämme nuoret osaajat sekä organisaatiot ja tiimit, joissa johtamistapa vol. 2.0 kukoistaa. Toivon, että se kannustaa muitakin hakeutumaan johtotehtäviin sekä kehittymään johtajina.” sanoo kilpailun järjestäjän, Suomen Nuorkauppakamarit ry:n puheenjohtaja Ellimaija Ahonen.

Kilpailun suojelijana toimii johtajuuden asiantuntija, AaltoEE:n toimitusjohtaja Pekka Mattila. Hän kannustaa lähtemään mukaan kisaan: “Mikään ei ole parempi palaute nuorelle johtajalle kuin se, että joku näkee hänessä niin paljon potentiaalia ja mahdollisuutta, että ehdottaa mukaan tällaiseen. Ja toisaalta, kisaan mukaan lähteminen on hyvä merkki siitä, että on halua ja nöyryyttä kasvaa ja oppia itsestään.”

Kuka tahansa voi ehdottaa ketä tahansa nuorta johtajaa (syntymävuosi 1979 tai myöhemmin) kilpailuun ehdotusaikana 1.8.-30.9.2019. Ehdotukset tehdään kilpailun www-sivujen kautta osoitteessa http://www.nuorijohtaja.fi. Esituomarointi tapahtuu heti ehdotusajan jälkeen ja voittajan valitsee asiantuntijaraati, joka koostuu kilpailun kumppaneiden nimeämistä johtajuuden asiantuntijoista. Palkintoina tittelin lisäksi on muun muassa coachausta viidelle parhaalle ja pidempi coaching voittajalle. Voittaja palkitaan yleisölle avoimessa tilaisuudessa, joka järjestetään tiistaina 26.11. kello 17 EY:llä Helsingin keskustassa. Lisätietoja kilpailusta ja ehdotukset Vuoden Nuoreksi Johtajaksi: http://www.nuorijohtaja.fi Sosiaalinen media: http://www.facebook.com/nuorijohtaja, http://www.instagram.com/nuorijohtaja Kansallinen kilpailupäällikkö: Susanna Issakainen, susanna.issakainen@jci.fi, 045 316 3103 Kilpailun viestintäpäällikkö: Merja Nurmilehto, merja.nurmilehto@jci.fi, 044 529 8364

Aluekilpailupäälliköt: Etelä-Suomi, Alue A: Jaakko Leskinen, jaakko.leskinen@jci.fi, 040 755 4803 Itä-Suomi, Alue B : Hanna Laukkanen, hanna.laukkanen@jci.fi, 050 377 3341 Länsi-Suomi, Alue C: Eija Pakkanen, eija.pakkanen@jci.fi, 050 544 2769 Pohjois-Suomi, Alue D: Anna Koskela, anna.koskela@jci.fi, 044 370 0009

VNJ-banneri-1920x1080_1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s