Kokkolalle menestystä Aluevaalikokouksessa Seinäjoella

oz0qKI4A

(Kuva: Jason Itämäki)

Syyyskuun 6.-8. vietettiin Suomen Nuorkauppakamareiden Alue C:n Aluevaalikokousta Seinäjoellä. Järjestelyistä vastasi Seinäjoenseudun Nuorkauppakamari yhteistyössä Vaasan ja Suupohjan Nuorkauppakamareiden kanssa.

Kokkolan Nuorkauppakamarille kokous oli monella tapaa menestyksekäs. Kokkolan Nuorkauppakamarin jäsen Satu Tausta valittiin Alue C:n aluepalkintopäälliköksi vuodelle 2020. Lisäksi Kokkolan Nuorkauppakamari jäsen ja senaattori Anu Haapasalo valittiin Alue C:n Pitkän tähtäimen suunnitelma -työryhmään vuodelle 2020.

Kokkolan Nuorkauppakamari osallistui myös alueen debattikilpaailuun kolmen hengen joukkueella, johon kuuluivat Janette Korpi, Sampo Mutka ja Eeva Välikangas. Kokkolan joukkue voitti alkuerissä Rauman Nuorkauppakamarin, mutta valitettavasti hävisi semifinaalissa Tammerkosken Nuorkauppakamarille, joka lopulta voitti sekä aluekisan että myös kansallisen debatin. Kokkolan kamarin debattijoukkueen Sampo Mutka kuitenkin palkittiin debatointitaidoistaan Paras debatoija -kunniamaininnalla.

IMG-20190907-WA0034

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s