Kokkolan Nuorkauppakamari palkittiin

Kokkolan Nuorkauppakamari sai tunnustusta lauantaina 21.3. järjestetyssä Alue C:n palkintogaalassa, jossa jaettiin tunnustuksia vuoden 2019 toiminnasta ja projekteista.
Kokkolan Nuorkauppakamari palkittiin Ceemäisin kamari -palkinnolla, joka jaetaan menestyksekkäästä ja nuorkauppakamareiden tavoitteiden mukaisesta toiminnasta vuonna 2019. Palkinto jaetaan alueen nuorkauppakamarille, joka on kasvattanut jäsenmääräänsä ja vaikuttanut positiivisesti ympäröivään yhteiskuntaan menestyksekkään projektitoiminnan kautta. Viime vuonna Kokkolan Nuorkauppakamarin puheenjohtajana toimi Eeva Välikangas. ”Oli upeaa saada tunnustusta Kokkolaan viime vuoden menestyksekkäästä toiminnasta. Töitä tehtiin hartiavoimin Kokkolan Nuorkauppakamarissa, ja tämä huomioitiin nyt ympäri nuorkauppakamarikentän”, iloitsee Eeva Välikangas.
Kokkolan ja Kalajokilaakson Nuorkauppakamareiden yhteisprojekti NoFilter -kokousviikonloppu palkittiin Vuoden Menestystarina -palkinnolla. Kalajoen Hiekkasärkillä huhtikuussa 2019 toteutettuun NoFilter -kokousviikonloppuun osallistui noin 600 vierasta eri puolelta Suomea. Palkitun projektin kokouspäällikkönä toimi Anu Haapasalo.
Aluepalkintogaala toteutettiin poikkeuksellisesti livestream -toteutuksena aluepalkintopäällikkö Satu Taustan juontamana Kokkolasta käsin. Palkintogaalan tuotannosta vastasi kokkolalainen Hiutale Films. ”Palkintogaala oli tarkoitus pitää viikonloppuna ruotsinlaivalla aluevuosikokouksessa, mutta vallitsevan tilanteen vuoksi kokous peruttiin vain viikkoa ennen tapahtumaa. Ei voi kuin ihailla jäsentemme reaktiokykyä ja tarmoa, sillä ideoimme ja toteutimme nopealla aikataululla livestream-tuotannon täysin paikallisvoimin ja saimmekin tästä paljon kiitosta ja lisähuomiota Kokkolan kamarille”, Satu Tausta kertoo. ”Tommi Hietaharju Hiutale Filmsiltä teki valtavan työn teknisen toteutuksen eteen, ja oli mukavaa, että pystyimme samalla nostamaan esiin myös tällaista paikallista osaamista”, kiittelee Tausta.
Nuorkauppakamarien C-alueelle kuuluvat Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan sekä Etelä-Pohjanmaan maakuntien nuorkauppakamarit. Suomessa Nuorkauppakamarit jakautuvat neljään eri alueeseen muodostaen yhdessä kunniajäsenten, koejäsenten ja senaattoreiden kanssa noin 5000 nuorkauppakamarilaisen aktiivisen verkoston. Kokkolan Nuorkauppakamari on 18-40 -vuotiaiden nuorten aikuisten oppimis- ja verkostoitumisjärjestö, jonka tavoitteisiin kuuluu positiivinen yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja jäsentensä työelämätaitojen kehittäminen. Kokkolan Nuorkauppakamari täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Tänä vuonna Kokkolan Nuorkauppakamarin puheenjohtajana toimii Tanja Saukko.
palkintokuva
Kuva: Simo Engblom, Hämeenlinnan Nuorkauppakamari. Etäyhteydellä gaalaa seurasi myös kuvan Lahden, Lappeenrannan, Pieksämäen ja Kouvolan nuorkauppakamarilaiset.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s