Päivä Johtajana tulee taas!

Päivä johtajana on Suomen Nuorkauppakamareiden valtakunnallinen kampanja, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tuoda nuoret ja johtajat päiväksi yhteen. Tänä vuonna kampanja toteutetaan viikolla 44 (26.-30.10.2020), josta jokainen nuori – johtaja – pari voi valita itselleen sopivan toteutuspäivän.

Päivä johtajana -kampanjan tarkoituksena on tarjota nuorille tilaisuus seurata johtajan, esimiehen tai asiantuntijan työtä päivän ajan. Nuoret oppivat, mitä ihmisten tai asioiden johtaminen on käytännössä. Lisäksi kampanja tarjoaa nuorille näkökulmia heidän omiin ura- ja koulutussuunnitelmiinsa sekä työelämään yleensä. Johtajilla puolestaan on erinomainen mahdollisuus tuoda omaa yritystään ja alueemme työllisyysmahdollisuuksia tunnetuksi nuorille.  

Etsimme nyt kampanjaan yritysten ja organisaatioiden johto-, esimies- tai asiantuntijatehtävissä toimivia henkilöitä sekä 17-24 vuotiaita opiskelijoita ammatillisista oppilaitoksista, lukioista, ammattikorkeakouluista ja yliopistoista.  Ilmoittaudu mukaan kampanjaan 2.10.2020 mennessä osoitteessa:  https://www.ostro.chamber.fi/kauppakamari/paiva-johtajana/

Alueellamme kampajan toteutuksesta vastaavat Kokkolan ja Vaasan Nuorkauppakamarit, Pohjanmaan kauppakamari sekä Nuori Yrittäjyys Pohjanmaan.

Kampanja toteutetaan terveysturvallisuudesta huolehtien ja viranomaisten ohjeet ja suositukset huomioon ottaen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s