Satu Tausta Kokkolan Nuorkauppakamarista senaattoriksi

Kokkolalaiselle Satu Taustalle myönnettiin senaattorin arvo Suomen Nuorkauppakamareiden Alue C:n aluevaalikokouksessa Kokkolassa viime viikonloppuna. Tausta on ollut aktiivinen vastuunkantaja nuorkauppakamaritoiminnassa 11 vuoden ajan. Hän liittyi Seinäjoen Seudun Nuorkauppakamariin 2009, josta siirtyi Kokkolan Nuorkauppakamariin 2017. Hän on toiminut molemmissa Nuorkauppakamareissa puheenjohtajana ja useissa hallitusviroissa. Tausta on ollut aktiivinen kouluttaja ja kouluttautuja sekä osallistunut kymmeniin projekteihin. Hän on myös osallistunut yli 50 alueelliseen, kansalliseen ja kansainväliseen kokoukseen.  

Senaattorit ovat ansioituneita nuorkauppakamarilaisia, joille Junior Chamber International -maailmanjärjestö on myöntänyt senaattoriarvon. Senaattoreina he saavat mahdollisuuden osallistua nuorkauppakamareiden ja Suomen Senaatin toimintaan myös täytettyään 40 vuotta.

Kuva: Anu Haapasalo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s