Terveisiä Kokkolan Nuorkauppakamarin vaalikokouksesta

Kokkolan Nuorkauppakamarille on valittu uusi hallitus vuodelle 2021. Valinnat tehtiin vaalikokouksessa 30.10.2020, joka toteutettiin ajan hengen mukaisesti hybridinä eli kokoukseen saattoi osallistua sekä paikanpäällä että etäyhteydellä. Kokouksessa äänestettiin myös ensimmäistä kertaa täysin sähköisesti!

Ensi vuoden hallitukseen valittiin yhteensä seitsemän jäsentä. Puheenjohtajaksi nousi Miia Pesonen (kehitysinsinööri, Boliden Kokkola Oy). Miia on ollut Kokkolan Nuorkauppakamarin jäsen vuodesta 2014.

– Kahden edellisen vuoden aikana Kokkolan Nuorkauppakamari on ollut järjestämässä nuorkauppakamarikentän suuria tapahtumia, kansallisen ja alueellisen kokouksen muodossa. Tulevana vuonna haluamme panostaa jäsenistöömme sekä aktiiviseen paikallistoimintaan, kertoo Miia.

– Suomen Nuorkauppakamarit on siirtymässä uudelle strategiakaudelle, jossa keskeisenä tavoitteena on toimia kasvualustana paremmalle johtajuudelle ja vastuullisille teoille. Tätä päämäärää pyrimme toteuttamaan mm. ajankohtaisten projektien kautta yhdessä yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa, hän jatkaa.

Hallituksen jäseniksi valittiin lisäksi koulutusvastaavaksi Johanna Ylitalo (HSE Manager, Kongsberg Maritime Finland Oy), yhteiskuntasuhdevastaavaksi Gina Tallqvist (toimitusjohtaja, Ab Tallqvist Oy), tapahtumavastaavaksi Roosa Risikko (toiminnanjohtaja, Centria-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta COPSA), rahastonhoitajaksi Tommi Hietaharju (yrittäjä, Hiutale Films) ja sihteeriksi Janette Korpi (myyntipäällikkö, SK Protect Oy). Lisäksi hallituksessa väistyvänä puheenjohtajana toimii Tanja Saukko (maanmittausinsinööri DI, Maanmittauslaitos).

Lisäksi kokouksessa luovutettiin myös Kokkolan Nuorkauppakamarin kunniajäsen Sari Pekkariselle JCI Finland Foundation jäsenyys. Jäsenyyden myötä Sari saa elinikäisen osallistumisoikeuden Suomen Nuorkauppakamareiden kansallisiin ja alueellisiin kokouksiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s