Jäseneksi

 

 

Nuorkauppakamarin toimintaan voi osallistua kuka tahansa 18-40 -vuotias, joka haluaa kehittyä yksilönä, johtajana, tai kouluttajana, verkostoitua ja tutustua uusiin ihmisiin. Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen. Tarkemmin toiminnasta voit lukea Suomen Nuorkauppakamareiden sivuilta.

Syitä jäseneksi liittymiseen on monta, sillä nuorkauppakamaritoiminta on täynnä mahdollisuuksia. Joku tarvitsee johtamiskoulutusta, joku verkostoa bisnekseensä. Joku puolestaan kaipaa esiintymisvarmuutta, toinen uusia ystäviä. Jollekin on tärkeää vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti, kun taas toiselle luottamustoimista ja projekteihin osallistumisesta on selkeä etu työmarkkinoilla. Kaikkien näiden lisäksi kamarilaisena sinulla on mahdollisuus osallistua tyylikkäisiin tilaisuuksiin hyvässä seurassa,

Kamaripolku alkaa aina koejäsenyydellä, ns. molemminpuolisena koeaikana. Koejäsenyyden aikana henkilöltä odotetaan aktiivisuutta ja halukkuutta antaa oma panoksensa yhdistyksen toimintaan sekä projekteihin. Koejäsenyys kestää normaalisti 6-12 kk. Valinnat varsinaisiksi jäseniksi tehdään yhdistyksen virallisissa kokouksissa. Koejäsenyytesi aikana voit osallistua mukaan kamaritoimintaan sekä tutustua kamarimme jäseniin. Koejäsenyyden jälkeen on mahdollisuus jatkaa yhdistyksen varsinaisena jäsenenä.

10 + 1 HYVÄÄ SYYTÄ KUULUA NUORKAUPPAKAMARIIN

1. Koulutukset, kouluttajakokemus ja uuden oppiminen
2. Esiintymiskokemus ja – varmuus
3. Paikallinen ja alueellinen vaikuttaminen
4. Itsensä kehittäminen ja haastaminen turvallisessa ympäristössä
5. Johtamiskokemus
6. Verkostot
7. Liike-elämän kontaktit
8. Projektit ja hauska yhdessä tekeminen
9. Uudet ystävät ja yhteisöllisyyden tunne
10. Matkaseura
+ Paras paikka olla poissa kotoa, tai löytää koti.

Uusia ja innokkaita jäseniä kaivataan aina, joten ota rohkeasti yhteyttä ja liity koejäseneksemme! Jätä allaolevaan lomakkeeseen yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Voit myös lähettää meille sähköpostia tai kirjoitaa viestin Facebook-sivumme kautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s