Koulutukset

koulutukset

Suomen Nuorkauppakamarit ry ja Kokkolan Nuorkauppakamari ry tarjoavat vuosittain upeita kouluttautumismahdollisuuksia ympäri Suomea. Koulutukset tarjoavat käytännönläheisiä ja konkreettisia oppimismahdollisuuksia ja mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen.

Nuorkauppakamari tarjoaa myös loistavan mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä johtajana tai kouluttajana johtajuus- tai kouluttajapolun kautta. Itsensä kehittäminen onnistuu myös hankkimalla strategista osaamista, projektiosaamista sekä puhe- ja esiintymistaitoja.

START-koulutuksesta eväitä jäsenyyteen
START-koulutus tutustuttaa uuden koejäsenen nuorkauppakamarin toimintaan ja järjestön tarjoamiin mahdollisuuksiin. Koulutuksessa käydään läpi termistöä, toimintaa ja JC-urapolkua, ja samalla tutustutaan muihin koejäseniin ja kouluttajiin.

Puhekoulutus ja Sanan Säilä – puhekilpailu

Puheen pitäminen ei vaadi lahjoja, vaan oikeanlaista tekniikkaa. Hyvänkin puheen voi pilata huonolla esiintymisellä ja hyvä esiintyjä voi pitää huonon puheen mikäli perusasiat eivät ole kunnossa. Puhekoulutuksessa opetellaan perusasiat puheen rakentamisesta, valmistautumisesta ja esiintymisestä sekä arvioinnista. Koulutuksen aikana puheiden pitämistä harjoitellaan ja saadaan palautetta. Puhekoulutus valmentaa myös Nuorkauppakamarin vuosittaiseen puhekilpailuun.

Puhekilpailulla on nuorkauppakamarissa pitkät perinteet. Vuoden alussa kamarit järjestävät kamaritason kilpailuja. Kamareiden voittajat osallistujat maaliskuussa aluekokouksissa järjestettäviin aluekilpailuihin, joiden voittajat puolestaan pääsevät kisaamaan huhtikuussa kansalliseen puhekilpailuun SNKK:n vuosikokouksessa. Suomen paras puhuja edustaa järjestöä JCI:n Eurooppakokouksessa ja tämän kilpailun voittaja JCI:n maailmankokouksessa.

Debatti
Debatti on nopean oivaltamisen ja älykkään dialogin juhlaa. Debattikilpailun alkusarjat järjestetään syksyn Aluekokouksien yhteydessä ja Suomen finaali SNKK:n kansallisessa vaalikokouksessa lokakuussa.

Projekti- ja myyntikoulutukset

Ideasta projektiksi -koulutus pohjautuu JCI Active Citizenship -malliin ja auttaa osallistujaa hahmottamaan, miten tunnistaa ja vastata oman ympäristön haasteisiin projekteilla. Project management käsittelee projektin johtamista, suunnittelua, toimeenpanoa ja arviointia.

Nuorkauppakamari järjestää jäsenistölleen tehokkaita myyntikoulutuksia. Myyntikoulutusten sisällöt ovat sisällöltään ajankohtaisia ja jäsenistön tarpeisiin räätälöityjä.

 

Muita koulutusmahdollisuuksia:

Kouluttajapolku ja esiintymiskoulutukset

3 LED by JCI Finland

Kotimaiset akatemiat

Kansainväliset koulutukset

 

Lue lisää koulutuksista SNKK:n koulutusoppaasta