Koulutukset

koulutukset

Suomen Nuorkauppakamarit ry ja Kokkolan Nuorkauppakamari ry tarjoavat vuosittain upeita kouluttautumismahdollisuuksia ympäri Suomea. Koulutukset tarjoavat käytännönläheisiä ja konkreettisia oppimismahdollisuuksia ja mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen.

Nuorkauppakamari tarjoaa myös loistavan mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä johtajana tai kouluttajana johtajuus- tai kouluttajapolun kautta. Itsensä kehittäminen onnistuu myös hankkimalla strategista osaamista, projektiosaamista sekä puhe- ja esiintymistaitoja.

START-koulutuksesta eväitä jäsenyyteen
START-koulutus tutustuttaa uuden koejäsenen nuorkauppakamarin toimintaan ja järjestön tarjoamiin mahdollisuuksiin. Koulutuksessa käydään läpi termistöä, toimintaa ja JC-urapolkua, ja samalla tutustutaan muihin koejäseniin ja kouluttajiin.

Sanan Säilä – puhekilpailu
Puhekilpailulla on nuorkauppakamarissa pitkät perinteet. Vuoden alussa kamarit järjestävät kamaritason kilpailuja. Kamareiden voittajat osallistujat maaliskuussa aluekokouksissa järjestettäviin aluekilpailuihin, joiden voittajat puolestaan pääsevät kisaamaan huhtikuussa kansalliseen puhekilpailuun SNKK:n vuosikokouksessa. Suomen paras puhuja edustaa järjestöä JCI:n Eurooppakokouksessa ja tämän kilpailun voittaja JCI:n maailmankokouksessa.

Debatti
Debatti on nopean oivaltamisen ja älykkään dialogin juhlaa. Debattikilpailun alkusarjat järjestetään syksyn Aluekokouksien yhteydessä ja Suomen finaali SNKK:n kansallisessa vaalikokouksessa lokakuussa.

 

Muita koulutusmahdollisuuksia:

Kehitä esiintymistaitojasi

Kouluttajapolku

Kansainväliset koulutukset