Menneet projektit

Suomen Nuorkauppakamareiden C-alueen vaalikokous 2020

Kokkolan Nuorkauppakamari järjesti Suomen Nuorkauppakamareiden C-alueen vaalikokouksen Roihu 2020 Kokkolassa 11.-13.9.2020. Kokousviikonloppu sisälsi koulutuksia, worksopeja ja inspiroivia tarinoita eri alojen menestyjiltä ja johtajilta. Tapahtumassa myös valittiin seuraavan vuoden alueorganisaatio sekä miteltiin puhekilpailussa ja debatissa alueen mestaruudesta.

Tapahtumaan osallistui noin 180 nuorkauppakamarilaista. Tapahtumassa kumppaneina toimi parikymmentä paikallista ja alueellista yritystä.

Suomen Nuorkauppakamareiden kansallinen vuosikokous 2019

Kalajokilaakson ja Kokkolan Nuorkauppakamarit järjestivät 12.-14.4.2019 Suomen Nuorkauppakamareiden kansallisen vuosikokouksen #nofilter2019 Kalajoella. Johtajalla täytyy olla rohkeutta toimia omana itsenään, jaksaakseen haastavissa tehtävissä. Tästä teema #nofilter2019 – hyvä johtaja ei filttereitä kaipaa. Tapahtumaan osallistui yli 600 nuorkauppakamarilaista ja kumppaneiden edustajaa. 

Katso tapahtuman Aftermovie:

 

Move it! -harrastemessut 2016-2017

Kokkolan Nuorkauppakamari ry järjesti Move it! -harrastemessut ensimmäistä kertaa Kampushallissa elokuussa 2016. Tapahtuman tavoite on innostaa kaikkia liikunnasta kiinnostuneita tarttumaan Kokkolan alueella tarjolla oleviin loistaviin harrastusmahdollisuuksiin, sekä luoda seuroille ja yrityksille paikka verkostoitumiseen. Tapahtuma toteutettiin uudelleen elokuussa 2017.

Kävijöille ilmainen, liikunnallisia harrastuksia ja hyvinvointia esitellyt tapahtuma keräsi molempina vuosina noin 1100 kävijää ja näytteilleasettajien määrä nousi vuoden 32 messuosastosta 40:ään. Messuilla harrastukset ovat esillä niin näytteilleasettajien messupisteillä kuin lavaohjelmankin kautta. Messut olivat tervetullut tapahtuma, ja ajoittuivat sopivasti koulujen alun ja harrastusten syyskausien alle ja sai positiivista palautetta erityisesti siitä, että lajeja pääsi kokeilemaan toiminnallisilla messupisteillä  myös käytännössä.

LOGO_Vanhankaupungin Joulumarkkinat RGB

Vanhankaupungin Joulumarkkinat 2016

Kokkolan Nuorkauppakamari oli vuonna 2016 mukana uudistamassa ja toteuttamassa Kokkolan Joulumarkkinoita yhteistyössä KOSEK:n, City Kokkolan ja Visit Kokkolan kanssa. Tapahtuma laajeni uudistuksen myötä Mannerheimin aukiolta todellisiksi Vanhankaupungin Joulumarkkinoiksi, kun mukaan saatiin useita lähikorttelien yrityksiä.  

Osana tapahtuman uudistusta Nuorkauppakamari toteutti tapahtumassa myös Tonttupolun. Kokkolan Vanhastakaupungista löytyi kymmenkunta tonttupolkurastia, Joulupukin Posti ja kaikenlaista jouluista tehtävää ja nähtävää koko perheelle.