Move it! -messut

Kokkolan Nuorkauppakamari ry järjesti Move it! -harrastemessut ensimmäistä kertaa Kampushallissa elokuussa 2016. Tapahtuman tavoite on innostaa kaikkia liikunnasta kiinnostuneita tarttumaan Kokkolan alueella tarjolla oleviin loistaviin harrastusmahdollisuuksiin, sekä luoda seuroille ja yrityksille paikka verkostoitumiseen. Tapahtuma toteutettiin uudelleen elokuussa 2017.

Kävijöille ilmainen, liikunnallisia harrastuksia ja hyvinvointia esitellyt tapahtuma keräsi molempina vuosina noin 1100 kävijää ja näytteilleasettajien määrä nousi vuoden 32 messuosastosta 40:ään. Messuilla harrastukset ovat esillä niin näytteilleasettajien messupisteillä kuin lavaohjelmankin kautta. Tapahtuma on saanut positiivista palautetta erityisesti siitä, että lajeja pääsi kokeilemaan toiminnallisilla messupisteillä  myös käytännössä. Tämä herätti useassa messukävijässä kipinän uuden lajin aloittamiseen.

Messut ovat tervetullut tapahtuma, ja ajoittuivat sopivasti koulujen alun ja harrastusten syyskausien alle. Toivomme, että tapahtuma löytää paikkansa Kokkolan vuosittaisessa tapahtumakalenterisssa.

Seuraa messusivuja Facebookissa:

Move it! -harrastemessut

 

Lisää tietoa löydät valikosta sekä oheisista linkeistä:

Näytteilleasettajat

Kumppanuus- ja messupaketit

Messuosastokartta

Lavaohjelma ja aikataulu