Positiivisin kokkolalainen

positiivisin_FB-taustakuva

Kokkolan Nuorkauppakamari ry yhdessä Positiivarit Oy:n kanssa haluaa haastaa kokkolalaiset ehdottamaan oman kaupunkinsa positiivisinta. Valinnan kohteena voi olla henkilö, yritys tai yhteisö, joka on toiminnallaan vaikuttanut ympäristössään positiivisesti esimerkiksi osoittamalla todellista tahdonvoimaa, sisua ja ahkeruutta tai auttamalla muita onnistumaan. Käytännössä vuoden positiivisin voi olla kuka tahansa.

Tänä vuonna Positiivisimman kokkolalaisen lisäksi valitaan myös Aurinkoisin asiakaspalvelija. Aurinkoisin asiakaspalvelija on henkilö, joka toimii esimerkillisenä ja hyvänä asiakaspalvelijana omassa työssään, sekä välittää positiivista esimerkkiä myös työyhteisölleen.

Ehdotuksia jätettiin aikavälillä 1.-20.5. Tämän jälkeen Kokkolan Nuorkauppakamarin asettama raati käy läpi kaikki ehdotukset ja valitsee positiivisimman kokkolalaisen ja aurinkoisimman asiakaspalvelijan. Voittajat julkistettiin Kokkolan iltatorilla 12.6.2019.

Positiivisin kokkolalainen 2019 oli Kokkolan Kaupungin Viheraluesuunnittelu. Aurinkoisin Asiakaspalvelija -palkinto myönnettiin Pyöräliike Lybäck Marvin Kiviniemelle. Kokkolan Nuorkauppakamari päätyi jakamaan kategoriassa runsaan äänimäärän myötä myös kunniamaininnan. Aurinkoisin Asiakaspalvelija -kunniamaininta myönnettiin Minimani Kokkolan Sirpa Orjalalle. Onnea palkituille!

Pääyhteistyökumppanina projektissa vuonna 2019 toimii Kokkolan Minimani, jonka tiloihin tulee myös piste, jossa ehdotuksia voi käydä jättämässä. Mukana projektissa on myös KOSEK – Kokkolanseudun kehitys Oy.

Ehdotuksia jättäneiden kesken arvotaan lahjakortteja seuraaviin kokkolalaisiin yrityksiin:

  • Villimango Day Spa​
  • Rock’n Roll Diner​
  • EasyFit​
  • Cafe Kahvipuu
  • Pedrinas
  • Sigrids
  • Bio Rex Kokkola

Positiivisimmaksi kokkolalaiseksi valittu henkilö saa Kultasepänliike Hanna Niemen lahjoittaman korun ja pääsee potrettikuvaukseen, jonka tarjoaa Joni Autio Photography. Lisäksi palkitsemistilaisuuden kukat lahjoittaa Vakkurin Kukka.

 

Positiivisin kokkolalainen –projektia voit seurata myös Facebook-sivuilla.

 

Päivitetty 29.4.2019