Positiivisin kokkolalainen

positiivisin-kokkolalainen

Positiivisin kokkolalainen jälleen haussa

Kokkolan Nuorkauppakamari on aloittanut jälleen vuoden positiivisimman kokkolalaisen haun! Kenen nimi nousee mieleesi ja miksi? Onko nimen kantaja aurinkoinen asiakaspalvelija, joka saa sinutkin hyvälle tuulelle? Tai ehkä hän on positiivinen työkaveri, ystävä tai muu tuttu kasvo kaupungilta?

Kerro meille, kuka on mielestäsi ansainnut tänä vuonna positiivisimman kokkolalaisen kunniakirjan ja osallistu samalla useiden paikallisten yritysten lahjakorttien arvontaan!

Ehdotuksia positiivisimmasta kokkolalaisesta voi jättää 23.11. asti sähköisen lomakkeen kautta tai Kokkolan Minimanin infopisteessä. Sähköinen lomake löytyy täältä > (https://forms.gle/R65PBQ7wEgJWyR4T9 )

Positiivisimman kokkolalaisen valinnan tavoitteena on edistää Kokkolan positiivista ilmapiiriä sekä tuoda esiin positiivisuuden merkitys arjessa, ihmissuhteissa ja yhteiskunnassa.

Kokkolan Nuorkauppakamari valitsee positiivisimman kokkolalaisen yhdessä Positiivareiden kanssa. Saadut ehdotukset ja perustelut arvioidaan raadissa, joka koostuu nuorkauppakamarin ja yhteistyökumppaneiden edustajista.

Voittaja julkistetaan 30.11. ja positiivisin kokkolalainen saa tunnustukseksi Positiivarit-patsaan sekä kunniakirjan.

Pääyhteistyökumppanina projektissa on tänäkin vuonna Minimani.

Mukana on myös useita muita kokkolalaisia yrityksiä, jotka haluavat olla rakentamassa entistä positiivisempaa Kokkolaa. Yritykset ovat lahjoittaneet lahjakortteja, jotka arvotaan ehdotuksia jättäneiden kesken.

Lämpimät kiitokset Villimango, Joni Autio Photography, Rosso, Fitverstas, Painotalo Välikangas, Hesburger ja Original Sokos Hotel Kaarle, että olette mukana tukemassa positiivisimman kokkolalaisen valintaa!

Päivitetty 10.11.2020