Tuhat nuorta johtajaa

tuhat-nuorta-johtajaa

 

Kauppakamarit ja Nuorkauppakamarit toteuttavat Päivä Johtajana -projektin vuonna 2017 yhteistyössä teemalla Tuhat Nuorta Johtajaa. Projektin yhteistyötahona toimii lisäksi YES-verkosto.

Tuhat nuorta johtajaa on valtakunnallinen kampanja, joka tuo yhteen nuoret ja johtajat tutkimaan, kokemaan ja oppimaan, mitä johtajuus tänä päivänä on. Tavoitteena on tarjota nuorille tilaisuus seurata johtajan työpäivää. Johtaja antaa nuorelle esimerkin siitä, millaista johtajuutta ja taitoja työelämässä tarvitaan. Nuorelle päivä antaa myös eväitä oman työuransa rakentamiseen.

 

Kuka voi osallistua?

  • Osallistuvan nuoren tulee olla 17-24 -vuotias ja opiskella lukiossa, ammatillisessa oppilaitoksessa, ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa.
  • Johtaja voi olla niin yksityisen, julkisen kuin kolmannen sektorin johto- ja esimiestehtävissä oleva henkilö tai esimerkiksi verkostojen ja projektien vetovastuussa toimiva henkilö.

 

Miten haet mukaan?

Syksyn osalta toteutus on Kokkolassa viikolla 46 (13.-17.11.2017). Johtajan ja nuoren yhteinen päivä on mahdollista toteuttaa yrityskohtaisesti myös muuna sopivana ajankohtana.

Hakuaika päättyy 15.10.2017. Hakuajan päätyttyä pyritään ilmoittamaan mahdollisimman pian, oletko päässyt mukaan kampanjaan.

 

Kokkolan Nuorkauppakamarin vastaa omalta osaltaan nuorten rekrytoimisesta kampanjaan. Lisätietoja: projektipäällikkö Miia Pesonen (miia.m.pesonen@gmail.com, 040-1764301)