Vanhankaupungin Joulumarkkinat

LOGO_Vanhankaupungin Joulumarkkinat RGB

 

Vanhankaupungin Joulumarkkinat

Kokkolan Nuorkauppakamari on ollut tänä vuonna uudistamassa ja toteuttamassa Kokkolan Joulumarkkinoita yhteistyössä KOSEK:n, City Kokkolan ja Visit Kokkolan kanssa. Tapahtuma laajeni uudistuksen myötä Mannerheimin aukiolta todellisiksi Vanhankaupungin Joulumarkkinoiksi, kun mukaan saatiin useita lähikorttelien yrityksiä.

Aukioloajat:
arkisin klo 14 – 18*
lauantaisin klo 10 – 16
sunnuntaisin klo 12 – 16

*Lucianpäivänä ti 13.12. klo 14-20

Lisätietoja tapahtuman Facebook-sivulta

 

 

 

Joulupuu-keräys

Perinteinen Joulupuu-keräys toteutetaan tänä vuonna markkinoiden yhteydessä Mannerheiminaukiolla 10.-11. joulukuuta. Keräyksen yhteistyökumppaneina toimivat MLL, Kokkolan lastensuojelu sekä OP Keski-Pohjanmaa.

Lisätietoja tapahtuman Facebook-sivulta

Tonttupolku

Osana tapahtuman uudistusta Nuorkauppakamari toteuttaa tapahtumassa myös Tonttupolun. Tänä jouluna Kokkolan Vanhastakaupungista löytyy kymmenkunta tonttupolkurastia, Joulupukin Posti ja kaikenlaista jouluista tehtävää ja nähtävää koko perheelle. Tonttupolkurasteilta löytyy pieniä arvoituksia, jotka sopivat koko perheelle ja ilahduttavat niin lapsia kuin aikuisiakin. Tonttupolun voi kiertää Vanhankaupungin Joulumarkkinoiden aikaan itsenäisesti tai opastetusti.

Tarinalliset tonttukierrokset ovat
– perjantaina 9.12. klo 16
– sunnuntaina 11.12. klo 14
– perjantaina 16.12. klo 15 (ylimääräinen ohjattu kierros)
– lauantaina 17.12. klo 12 (ylimääräinen ohjattu kierros)
– sunnuntaina 18.12. klo 14
Kierrokset ovat maksuttomia ja sopivat parhaiten yli 3-vuotiaille lapsille vanhemman kanssa. Tarinallisilla kierroksilla tutustutaan osaan tonttupolkurasteista. Kierroksen kesto on noin 1h.

Lisätietoja tapahtuman Facebook-sivulta

tonttupolku-kartta